Tip os log ind
  • 1/: Morten Bjerregaard Nielsen er midt i dagens hårde arbejde. Panerede koteletter i tysk schnitzelstørrelse steges og spises i Tulips MeatLab i Herning. ?
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Nikolaj Jæger er både slagter og kok - og nu bruger han evnerne på svinekød i Hernings kødlaboratorium.
  • 1/: Der er masser af kogebøger til inspiration i laboratoriet.
  • 1/: Lokalerne rummer også et mindre fotostudie, hvor maden fotografes. Her bliver der taget billeder til Aarstidernes måltidskasser.
    Foto: Flemming Hansen

Kom med i kødlaboratoriet: Slagterduo er eksperter i svinekød

Hos Meatlab tester man kød, stegninger og krydderier - og man har allerede overstået grillsæsonen
19. marts 2019, 16.54

Slagteri Har du nogensinde undret dig over, hvem der har regnet ud, at flæskestegen skal blive i ovnen, indtil stegen er 65 grader? Eller hvorfor der kan stå...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind




Mere Erhverv