Tip os log ind
  • 1/: - Det er førte gang, at vi stiller op til noget, og man skaber sig en masse erfaringer og gør sig en masse eftertanker om, hvordan man kunne gøre tingene hurtigere. Det har ikke afskrækket os fra at stille op igen, men det skal nok ikke være inden for det næste halve år, siger Frederik Havn.
  • 1/: For at ramme den helt rigtige kombination, smager de to kokke på alt hvad de laver. - Man smager rigtigt meget chokolade, og man tager også på, desværre. Vores klassekammeraterne har også taget på, siger Henriette Bæk.
  • 1/: - Chokolade er ligesom vin, og smagen afhænger meget af hvor den kommer fra. Afrikansk chokolade er bitter, mens brasiliansk chokolade er mere frugtet, siger Frederik Havn.
  • 1/: Til ære for fotografen anrettede kokkeeleverne en dessert med brændte hasselnødder, chokoladesnirkel, hindbærstøv, hindbærsorbet og en chokoladeskal fyldt med hvid chokolademousse,
  • 1/: Det er belgiske Callebaut, der står bag konkurrencen og stiller chokolade til rådighed i de mængder det er nødvendigt, og i køkkenet hos Frederik Havn og Henriette Bæk står flere store poser med chokoladeknapper, som bruges i de forskellige retter.

Kokkeelever stiller op til DM i chokolade

Henriette Bæk og Frederik Havn har brugt mere end 1000 timer på at træne til konkurrencen
13. marts 2018, 13.02

Chokoladedyst På søndag åbner Foodexpo i MCH Messecenter Herning, og som en del af fødevaremessen skal danmarksmestrene i chokolade findes. Her stiller...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind