Tip os log ind
Lasse Lassen bragte Blue Fox på sejrskurs mod Herlev.
Foto: Tom Laursen

Kneben Blue Fox-sejr over Herlev

Med en sejr på 3-2 kom Blue Fox ud af den værste bundstrid
05. oktober 2018, 21.14

ishockey Fredag aften spillede Herning Blue Fox den anden af sine tre planlagte hjemmekampe i Silkeborg. Modstanderen i den lille skøjtehal i »bilernes by« var Herlev, der har fået en overraskende flot start på sæsonen og før fredagens kamp havde hentet 13 point i seks kampe, mens Blue Fox blot havde fem point på kontoen efter en uvant ringe sæsonstart.

Men med en snæver sejr på 3-2 holder »blårævene« trods alt en vis snor i forstadskøbenhavnerne.

Lasse Lassen indledte scoringen midt i første periode, da han afsluttede et angreb, som var blevet sat godt op af Kristoffer Astorp Lauridsen.

To minutter kom de to første af det, der skulle vise sig at blive mange udvisninger. Lasse Lassen modtog en hård tackling af Herlevs Emil Møller Rasmussen. Lassen gav lidt tilbage, og det takserede dommerne lidt hårdt til, at Lasse Lassen også blev udvist.

I samme angreb slog Kristoffer Lauridsen sig og kørte kort efter i omklædningsrummet til behandling. Han var dog tilbage på isen fra anden periode.

Hurtigt powerplay-mål

Der gik kun ét minut, og så fik Herlev endnu en udvisning. Kaptajn Daniel K. Nielsen skulle blot bruge 15 sekunder i fire mod tre til at score til 2-0.

Mindre end fem minutter inde i anden periode scorede en veloplagt Kristoffer Lauridsen til 3-0, da han fulgte op på et skud fra Evan Mosey.

Blue Fox spilled på dette tispunkt vel det absolut bedste i sæsonen, og det lignede en tidlig afgørelse på kampen, men Herlev ville stadig være med, og efter sløset forsvarsspil og en afventende udvisning på Nikolai Weichel blev det 1-3. William Quist fik pucken forbi Simon Nielsen i Herning-målet.

Begge hold blev ved med at tage mod udvisninger i en rodet afslutning på anden periode.

Tredje periode blev indledt med et vildt Herlev-pres, hvor Blue Fox slet ikke kunne få kontrol med pucken. Herlev fik også pucken i nettet, men dommerne endte med at annullere målet, fordi pucken var sparket i mål. Med hiv og sving overlevede Blue Fox trængslerne. Men det flotte spil fra kampens første halvdel var pist væk.

Med halvandet minut tilbage af kampen fik Herlev fortjent reduceret til 2-3, og der kom for alvor nervøsitet på hos Blue Fox.

»Blårævene« endte dog med at køre sejren og de tre vigtige point i hus.

Nu er der kamppause til næste fredag, hvor Hvidovre kommer på besøg i Silkeborg.

Ordet er ditMere Sport