Tip os log ind
  • 1/: Fra venstre Ole Pommer, Palle Guldbrandsen og Per Steenberg, der med Feldborg Knallert Klub - Midtjylland har skabt et sted for alle i Feldborg.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Per Steenberg, formand: - Det er jo dem, vi kørte på, da vi selv var knejter. De er mere interessante end de moderne scootere, hvor det hele er plastik og elektronik og alt handler om emissionskrav og begrænsninger. Efter få år er de moderne scootere helt kørt i søen, mens den gode gamle mekanik holder efter alle disse år. Og så er der hele historien, hvor der i Danmark har været hundredvis af forskellige mærker.
    Foto: Henrik Ole Jensen
  • 1/: Palle Guldbrandsen, næstformand: - For mig handler det om hele processen med at få lavet et gammelt lig om til en helt ny knallert. Få det hele skilt ad og malet og sandblæst og så videre. Det er kærligheden til den gamle mekanik og den enkle opbygning. Derudover er der selvfølgelig hele det sociale aspekt, hvor vi også prøver at få endnu mere liv i byen og hjælpe ungdommen.
  • 1/: EVT FRITLAGT
    Foto: Henrik Ole Jensen

Knallertklub bringer nyt liv til Feldborg

En knallertklub for unge og voksne har set dagens lys i Feldborg
10. maj 2018, 19.14

feldborg Det er nemt at føle sig velkommen, når noget af det første, man bliver spurgt om, er, om man vil have et par grillpølser og en sodavand.Udenfor...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Haderup