Tip os log ind
FCM'erne jubler i flok efter Gustav Isaksens vilde solomål til 1-0.
Foto: Tom Laursen


Kæmpe skalp: FCM-talenter nedlagde Manchester United

De danske U19-mestre vandt 3-1 over Manchester United i ungdommens svar på Champions League, UEFA Youth League. Her kan du genopleve kampen, som den så ud i vores liveblog
13. marts 2019, 10.43

Fodbold FC Midtjylland har et U19-hold i europæisk topklasse. Det blev onsdag eftermiddag understreget med den største skalp i akademiets historie.

De danske U19-mestre vandt 3-1 over selveste Manchester United, der ellers mødte op med tre spillere, der har fået debut i Premier League.

Gustav Isaksen var dagens mand med to flotte mål. Allerede efter 12 minutter spurtede den hurtige, fintestærke fløjraket af sted i en kontra fra egen banehalvdel og bankede bolden i mål fra over 20 meters afstand.

Manchester United satte sig derefter tungt på spillet og fik udlignet efter en halv time. Ethan Laird blev væltet i feltet af brasilianske Patrick, og United-stortalentet Angel Gomes udlignede fra 11 meterpletten.

Den stilling holdt indtil 18 minutter før tid. United havde spildominans i den fase, men det var FCM, der scorede. Gustav Isaksen fik bolden fra Oliver Sørensen, driblede ind i feltet og scorede med et fladt spark til 2-1.

Tre minutter før tid cementerede FCM sejren. Indskiftede Tobias Damtoft sendte bolden i feltet, hvor Oliver Olsen var stødt med frem og scorede til 3-1.

I overtiden indkasserede Lee O' Connor sit andet gule kort og dermed udvisning, og han var ikke den eneste Manchester United-spiller, der havde svært ved at skjule sin dybe skuffelse.

I kvartfinalen af UEFA Youth League skal FCM spille på udebane mod FC Porto 2.-3. april.

Herunder kan du genopleve sejren over Manchester United, som den så ud i vores liveblog:


Ordet er ditMere Sport