Tip os log ind
Som en del af omlægningen i Designa-kæden bliver der udnævnt en ny butikschef. Den nuværende indehaver Preben Jørgensen går ned i tid og overlader driften til den nye butikschef Eva Dybdahl.
Foto: Tom Laursen

Køkkenbutik bliver styrket i Herning

Køkkenkæden Designa lukker sin butik i Holstebro og vil flytte alle aktiviteter til Herning
05. december 2018, 13.24

Fusion Designa-kæden, som aktuelt har 34 køkkenbutikker rundt i landet, har sat gang i en proces, hvor man vil reducere i antallet af butikker.

Det betyder i det midt- og vestjyske område, at Designas køkkenbutik lukker i Holstebro, og alle aktiviteter flyttes til butikken på Silkeborgvej i Herning. Lukningen af Holstebro-butikken sker inden udgangen af januar måned, oplyser Designa i en pressemeddelelse.

- Det er selvfølgelig altid vemodigt at lukke ned og forlade et område, men omvendt ser vi også pragmatisk på det i forhold til de muligheder, det giver, fortæller Torben Lyng fra Designa A/S, der ansvarlig for Designas danske forhandlernet.

Butikschefer får nye roller

I meddelelsen uddyber Designa, at fusionen sker som et led i Designa-kædens butiksstrategi, der omfatter »en løbende evaluering og optimering af placeringer og handelsområder«.

- Med fusionen får vi styrket vores tilstedeværelse markant i Herning og i hele oplandet. Det er kun 30 kilometer, der skiller de to butikker, og vi må konstatere, at der ganske enkelt ikke basis for at drive to forholdsvis store konceptbutikker inden for så kort afstand af hinanden. Vores kunder i og omkring Holstebro vil derfor mærke den samme høje grad af service, de er vant til - blot i nye rammer fyldt med lækkert køkken-, bad- og garderobedesign, siger Torben Lyng.

Butikschefen i Designa Holstebro, Eva Dybdahl, flytter med til Herning, og får samme titel i den nye konstellation. Det sætter samtidig gang i et generationsskifte i butikken, hvor den nuværende indehaver Preben Jørgensen går ned i tid og overlader driften til den nye butikschef.

- Preben har været Designa-forhandler igennem mange år, og idet han ønsker at overlade roret til nye kræfter, er det oplagt, at vi kan etablere denne nye konstellation. Eva kommer til med mange års erfaring og vil overtage den daglige ledelse, mens Preben kan drosle ned og fortsat være tilknyttet butikken og arbejde med sine kunder, siger Torben Lyng.

Ordet er ditMere Erhverv