Tip os log ind
Jens Kristian M. Nielsen er KD's folketings-kandidat i Herning Nord. ?
Foto: Privatfoto

KD fandt en kandidat

23. januar 2019, 20.37

HERNING-AULUM-Hodsager Mandag holdt Kristendemokraterne i Herning Nord-kredsen opstillingsmøde for at finde partiets folketingskandidat i kredsen. Det foregik i den gamle byrådssal i Aulum, og valget faldt på Jens Kristian M. Nielsen, der dermed repræsenterer KD i både Holstebro- og Herning Nord-kredsene.

Jens Kristian M. Nielsen er gift og har fire børn samt en dreng i pleje. Han driver et landbrug i Hodsager og er desuden aktiv i kirkelivet, i det lokale å-laug og som lægdommer ved landsretten. Han sidder både i partiets hoved- og lokalbestyrelse og har tidligere stillet op til både folketings-, regions- og byrådsvalg. Han er førstesuppleant til Herning Byråd.

Jens Kristian M. Nielsen oplyser, at hans fire mærkesager er familierne, miljøet, social ansvarlighed og tanke-, tros-, og ytringsfrihed. Derudover vil han blandt andet arbejde for statsgaranterede huslån i Udkantsdanmark, mere kommunalt selvstyre, bedre miljøregulering af landbruget, og at motorvejshul ved Herning bliver lukket.

Ordet er ditMere Herning