Tip os log ind
Værestedet i Kibæk holdt julefrokost for nylig, hvor der var dækket op med ét langt bord i lokalet. Den stod på traditionel julemad, konkurrencer og hygge.
Foto: Privatfoto

Julefrokost i møllen

21. december 2018, 10.57

Kibæk Igen i år holdt Den Blå Mølle i Kibæk julefrokost midt i december. I alt var der dækket op til 21 brugere og derudover frivillige samt ansatte. Der var dækket op ved ét langt bord, der strakte sig fra den ene ende af lokalet til den anden. Menuen bestod af traditionel julemad som sild, frikadeller, fiskefiletter og frugtsalat. Det var to af husets frivillige, som havde lavet maden og serverede den. Brugerne og personalet kunne bare læne sig tilbage og nyde det.

- Der var undervejs indlagt forskellige festlige indslag og et par julesange. Vi fik sandelige også besøg af julemanden, som kom med gaver til hver deltager. Julemanden havde også en fælles gave med til Den Blå Mølle - nemlig en mistelten. Det har vi aldrig haft før, så det er vi glade for, siger leder Yvonne Lykke Thorø Iversen.

Der var også indlagt et par konkurrencer om at gætte titler på sange og film. Her gik bølgerne højt og konkurrencegenet fik frit løb. Der var stemning og godt humør. Ligeledes blev maverne fyldte, og lattermusklerne masseret.

Ordet er ditMere Kibæk