Tip os log ind
Motionisterne i Vind var samlet til jubilæum og generalforsamling.
Foto: Privatfoto

Jubilæum med medvind

10. december 2018, 11.07

SØRVAD-VIND Motionscykelklubben medVIND har gjort status over 2018 med sin 20. ordinære generalforsamling, som blev indledt med de traditionelle smørrebrød efterfulgt af et foredrag af Torben Fack. Han berettede om sine anstrengelser på de europæiske landeveje, blandt andet cykelløbet La Marmotte.

Årets medlem blev Regner Søvndahl, der altid er at finde til klubbens store arrangementer. Årets klubmester blev også hyldet: Dorthe Blindkilde, Viktor Bøge-Olesen og Benny Poulsen. Og endelig blev klubbens første formand, Bjarne Pedersen, hædret som klubbens første æresmedlem.

Godt klædt på

Aftenens højdepunkt blev præsentationen af det nye klubtøj. Et tøjudvalg havde gennemsøgt markedet for design, kvalitet og priser. Mere end 40 medlemmer har efterfølgende bestilt tøj, og i forbindelse med jubilæumsåret 2019 har klubben støttet indkøbet ekstraordinært.

Allerede i januar har klubben nytårskur sammen med Sørvad Fitness. Her vil der være et foredrag med Leif Lundstrøm, DGI. Og i maj vil klubben afholde en jubilæumsdag for lokalsamfundet, naboklubber og andre interesserede.

Ordet er ditMere Vildbjerg