Tip os log ind
 • 1/: »Kan jeg noget i dag, som jeg ikke kunne i går, så har jeg vundet endnu en sejr«. Den tilgang har sikret Jesper Vollmer en lang række fremskridt siden ulykken i Thailand for fire år siden.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Selvfølgelig bliver jeg en gang imellem ramt af tabet og sorgen over, at der er ting, jeg ikke længere kan. Så bliver jeg helt vildt ked af det, men det fylder heldigvis ikke så meget. Langt de fleste dage er jeg glad, siger Jesper Vollmer.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: Jesper Vollmer var en aktiv sportsudøver inden ulykken og har det meste af sit liv været vant til at presse sin krop hårdt. Det har, mener han selv, haft en afgørende betydning for genoptræningen.
  Foto: Carsten Lauridsen
 • 1/: - Når jeg holder foredrag, kunne jeg ikke drømme om at sige til folk, at »de skal bare«. Jeg ved godt, at jeg har haft et virkelig privilegeret udgangspunkt. Men jeg kan forhåbentlig hjælpe dem til en mental indstilling, der gør det lidt nemmere at komme igennem udfordringerne, siger Jesper Vollmer. ?
  Foto: Carsten Lauridsen

Jesper Vollmer version 2.0

Fire år efter, at kokken Jesper Vollmer brækkede nakken, knokler han stadig for at få kroppen til at fungere bedst muligt. Det er en rejse med et skarpt blik for det positive, små sorgfyldte øjeblikke, men først og fremmest med et fokus på at leve her og nu
17. februar 2019, 09.02

Jesper Vollmer vil gerne kunne give et godt håndtryk. Række højre hånd frem, ubesværet gribe den andens hånd og trykke den stærkt og solidt. Mange gange lykkes ...

Allerede abonnent? Log ind her