Tip os log ind
Boligbyggeriet kommer ved færdiggørelsen til at indeholde 107 almene boliger, heraf 9 ungdomsboliger, 24 serviceboliger samt erhvervslokaler, som blandt andet kommer til at huse en café, en restaurant og en børneinstitution. ?Illustration: JCN

JCN overtager konkursramt boligprojekt

Entreprenør JCN Bolig A/S i Timring ved Vildbjerg overtager opførelsen af over 100 boliger på Sjælland
03. januar 2019, 11.34

Byggeri Et byggeprojekt med 107 almene boliger og erhvervsbyggeri i Københavns Nordhavn er overtaget af JCN Bolig A/S i Timring ved Vildbjerg, efter at Daurehøj Erhvervsbyg gik konkurs.

JCN Bolig har ifølge en pressemeddelelse netop sat underskriften sammen med Boligselskabet Domea København og kurator på videreførelse af det konkursramte projekt Orienten på Københavns Nordhavn.

- Projektets stade er, at råhuset næsten står færdigt. I den henseende har det været et godt sted at skifte totalentreprenør, når nu situationen er som den er, udtaler teknisk direktør i JCN Bolig Benny Maagaard i pressemeddelsen.

I alt er der tale om en færdiggørelseskontrakt på et lille trecifret millionbeløb.

- Det har givet sved på panden at overtage et så stort projekt så hurtigt. Samtidig er det dog med stor tilfredshed, at vi kan se tilbage på endnu et godt år, og at ordrebeholdningen for 2019 nu er ganske solid. Vi er blevet en etableret og anerkendt aktør, og en af de store på boligbyggeri i Danmark, siger administrerende direktør Flemming Rasmussen fra JCN Bolig i pressemeddelelsen.

Fodfæste på Sjælland

Med byggeriet af Orienten fortsætter JCN Bolig sin strategiske vej ind på det sjællandske B2B boligmarked.

Projektet i Nordhavnen giver en rød tråd fra de nuværende og kommende byggerier i Næstved, Roskilde og København, og cementerer tilstedeværelsen på Sjælland. Det er JCN Boligs ønske at være en markant spiller på de centrale B2B boligmarkeder i Østjylland og på Sjælland.

Ordet er ditMere Erhverv