Tip os log ind
I spidsen for IT Relation står blandt andre administrerende dierktør Henrik Kastbjerg og salgsdirektør Stig Bundgaard.
Foto: Pr-foto

IT Relation på opkøb i Esbjerg

Den hastigt voksende Herning-virksomhed styrker sin position i Syddanmark med købet af Mentor IT
14. maj 2019, 14.53

Opkøb Ambitionen hos IT Relation om at være stærkt repræsenteret i hele landet har fået endnu et løft med opkøbet af Esbjerg-virksomheden Mentor IT med 25 ansatte.

It-virksomheden med hovedsæde i Herning bekræfter købet på sin egen hjemmeside i en kortfattet meddelelse.

- For IT Relation er det et naturligt skridt for at styrke vores position i Syddanmark, og med overtagelsen af Mentor IT er det lykkedes at få endnu en af branchen fyrtårne - en veldreven virksomhed - med meget kompetente medarbejdere ind i familien, står der i meddelelsen.

Mentor IT blev stiftet i 1999 og beskrives om Esbjergs største og førende it-virksomhed. De nu tidligere ejere af Mentor IT, Claus Kvist og Søren Frandsen forsætter i samme positioner, og fokus vil ifølge parterne være »fortsat at udvikle virksomhedens kunder med en nu endnu større produktpalette«.

IT Relation har de seneste år gennemført flere opkøb og beskæftiger over 500 ansatte på kontorer i Herning, Aarhus, København, Kolding og Aalborg.

Det bliver verdensklasse

I et opslag på LinkedIn forklarer de to sælgere af Mentor IT, hvorfor de har valgt at fortsætte under IT Relations vinger:

- Vi har været på en rigtig spændende rejse, som vi nu glæder os til at fortsætte med IT Relation. De var for os det helt rigtige match og vi er glade for, at vi deler så mange værdier til fordel for både kunder og kollegaer, udtaler Claus Kvist, administrerende direktør i Mentor IT.

- Vores kunder er i dag på en af Danmarks bedste infrastruktur løsninger og som en del af IT Relation, kan vi nu tilbyde nye løsninger oven på. Jeg slår normalt ikke meget ud med armene, men det her bliver verdensklasse, supplerer makkeren Søren Frandsen, der er kommerciel direktør i Mentor IT.

Virksomhedens 25 ansatte er fordelt på kontorer i Esbjerg og Vejle.

Ordet er ditMere Erhverv