Tip os log ind
Erling Askjær Jørgensen.

Ingen svar fra Eniig-direktør

09. februar 2018, 12.30

FJERNVARME I uge 5 havde Finn Andersen fra Tjørring et fyldigt debatindlæg med i Herning Folkeblad med konkrete spørgsmål til direktør Martin Romvig, forsyningsselskabet Eniig. Undertegnede har også efter lyst svar i den betændte varmesag, både fra borgmesteren i Herning og fra Eniig. Der kommer ingen svar.

Jeg kan blot nævnte et par af minespørgsmål: Hvorfor får vi ikke vore 170 millioner udbetalt nu ? Og hvad mener man i Eniig om, at en enlig folkepensionist på 85 år, der har bidraget med 20.000 kroner plus moms som hendes andel af de 170 millioner, som vi skal have tilbage, skal vente i årevis på at få sine penge retur?

Og hvorfor er det ikke fjernvarmeforbrugere, der er udpeget som forbrugerrepræsentanter i fjernvarmeselskabet.

Det her nævnte har Martin Romvig ikke svaret på. Og hvorfor vil han ikke det? Det indlæg, som Martin Romvig havde med i Herning Folkeblad 2. februar, var ikke et svar på de rejste spørgsmål.

Det eneste våben, vi fjernvarmeforbrugere har, er at lade være med at købe vores elforsyning ved Eniig. Dette er jeg for længst ophørt med. Der findes andre gode el-leverandører. Så længe Martin Romvig ikke seriøst og ordentlig vil svare, kan jeg ikke opfatte det, som at vi behandles ordentlig af Eniig.

Ordet er dit