Tip os log ind
Nu er det måske kun et spørgsmål om tid, før Femi kan trække FCM-trøjen over hovedet igen

I dag ankommer Femi

Den tidligere FCM-profil ankommer til Danmark i dag og træner med fra i morgen
31. oktober 2013, 11.03

Der er måske lidt tiltrængt forstærkning på vej til FCM-truppen. I dag ankommer holdets tidligere profil Ajilore Femi til landet, og han træner med fra i morgen.

Egentlig var det meningen, at Ajilore Femi skulle være ankommet til FCM i starten af september, men EU-regler har forhindret ham i at rejse ind i Danmark indtil nu.

LÆS OGSÅ: Femi retur til FCM

FC Midtjyllands ordførende direktør Claus Steinlein påpeger dog, at den 28-årige nigerianske midtbanespiller næppe er i vanvittig god form.

- Han har jo ikke spillet en kamp siden maj, pointerer Claus Steinlein om Femi, der har været klubløs, siden kontrakten med hollandske Groningen løb ud efter sidste sæson.

- Så nu ser vi ham an til træning, lyder det fra FCM-direktøren, der i løbet af de kommende uger så vil vurdere, om der skal skrives en kontrakt.

LÆS OGSÅ: FCM må vente på Femi

Ajilore Femi er dog næppe aktuel til FCM-truppen i dette efterår.

- Så skal han i hvert fald være i overraskende god form, siger Claus Steinlein.

Læs meget mere sportsstof i Herning Folkeblad torsdag, hvor du også finder reaktioner på gårsdagens kampe i fodbold og håndbold.

Er du abonnent kan du hver dag klokken 14.30 læse avisen HER

Du kan også vælge at læse eller købe dagens avis på din iPad / tablet eller smartphone ved at downloade app'en i App Store / Google Play

Ordet er dit