Tip os log ind
 • 1/: Turistchef i Visit Ikast-Brande, Jette Nielsen, har en vision om, at vi i 2030 kan opleve operakoncerter på den smukke Harrild Hede. Den type oplevelser kan tiltrække besøgende fra hele verden. Eksempelvis har Wagner-festspillene i den sydtyske by Bayreuth været et trækplaster siden man opførte de første friluftsoperaer i 1876. Harrild Hede ses her fotograferet med Folkebladets drone.
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Smuk natur bliver ofte fremhævet som en af de store kvaliteter i Ikast-Brande Kommune. Som eksempelvis her, hvor fotografen har indfanget Bøllingsøs skønhed i efterårsfarver.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Kunstinteresserede har god grund til at lægge vejen forbi eksempelvis Ikast. Her kan man i det offentlige rum finde mange skulpturer af internationalt anerkendte kunstnere. En af de nyere værker er Bjørn Nørgaards »Riv dette tempel ned«, som står ved Ikast Kirke. Værket er imponerende i både dagslys og nattemørke.
  Foto: Flemming Hansen
 • 1/: Tusindvis af gæster besøger hvert år Brande for at se og opleve de spektakulære 3-D malerier.
  Foto: Tom Laursen
 • 1/: Nærhed til naturen samtidig med at man kan opleve et stykke kultur- og industrihistorie. En nyopført natursti nær Harrild Hede Naturcenter fører besøgende under broen ved Holtum Å. Tæt derpå kan man opleve en rekonstruktion af den gamle akvædukt, der blev skabt for at opdyrke heden for over 140 år siden.
  Foto: Flemming Hansen

I 2030 har vi opera på heden

Turistchef Jette Nielsen kaster et visionært blik på fremtidens turisme i Ikast-Brande
12. april 2018, 16.59

Ikast-Brande »Oplev International Street Art Festival«, »Prøv Europas bedste fiskevande«, »Se Brandes spektakulære gavlmalerier«, »Tag på vandretur på...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Ikast