Tip os log ind
Koncertudvalget, der består af Anna-Mette Fjord Kristensen (t.v.) og Karen-Marie Gaardsvig i Dagmar Bio, blev hyldet i aftes til julekoncerten. I midten ses Jens Udbye, formand for Dagmar Bio.
Foto: Privatfoto

Hyldest til to gæve koncertdamer

20. december 2018, 12.31

Sdr. Felding Til julekoncerten med Jesper Lundgård i Dagmar Bio i Sdr. Felding blev koncertudvalget hyldet. Det skete på scenen efter julekoncerten.

Her blev Anna-Mette Fjord Kristensen og Karen Marie Gaardsvig hyldet. Siden 2010 har de to kvinder stået for at arrangere koncerter med kendte danske navne, og det ville formand Jens Udbye fra biografen gerne fremhæve.

- Det som burde være umuligt er lykkedes. I har arrangeret 76 koncerter på de år. Og det er med toppen af poppen, alle de kendte - det er fuldstændigt vildt. Den ene succes har afløst den anden - fantastisk. Alt er altid planlagt perfekt, I er bare gode, konstaterede han.

Han fortalte også, at Anna-Mette Fjord Kristensen er den helt store bookingmester.

- Du har trykket mange bookingfirmaer og kunstnere på maven, og du får en aftale i hus. Jeg ved ikke hvordan du gør, jeg tror din stemme smiler i telefonen, og at bogstaverne danser i de mails, du skriver. Du fanger dem Anna-Mette - på den gode måde. Erik Clausen har udtalt: Anna-Mette kan få mig til alt, om jeg så skal pudse alle vinduerne i hendes hus, så gør jeg det, lød det fra Jens Udbye.

Ordet er ditMere Sdr. Felding