Tip os log ind
  • 1/: Trine Fredriksen, Holstebro: - Jeg har taget mine to børn med for at se køerne blive lukket på græs for at komme lidt væk fra byen, men også for at se lidt andet, end det vi plejer. Det er tredje år, at vi er med, så vi har gjort det til en tradition i vores familie. Det er en rigtig hyggelig dag, og så kommer vi alle sammen lidt ud og væk fra computeren.
  • 1/: Sanne Staal, Ikast: - Jeg har ønsket at komme til økodag i mange år, og i er år er det endelig lykkedes. Jeg er fra København og har aldrig set køer blive lukket på græs, og jeg har bare glædet mig helt vildt. Jeg havde en forestilling om, at vi var de eneste, der kom, men det er jo et kæmpe arrangement. Der er mange ting til børn, og det er helt vildt fedt.
  • 1/: Flemming Staal, Ikast: - Jeg er vokset op på en gård, og for mig er det en nostalgisk oplevelse at se køerne komme på græs. Da jeg var barn, var det et tegn på sommerens komme, og det er rart at opleve igen. Det er første gang, at jeg er til økodag, men det bringer mange gode minder fra min barndom, og så er det meget livsbekræftende at se køerne blive lukket på græs.

Hvorfor er du til økodag?

16. april 2018, 09.19

Ordet er ditMere Aulum