Tip os log ind
  • 1/: Nick Nielsen, Ishøj: - Vi var lige i nærheden i et sommerhus, som jeg har lånt af en kammerat, og jeg synes, det lød spændende med gamle biler og fly, så jeg tog familien med. Det er et dejligt arrangement, og det er fantastisk at se alle de flotte maskiner. Jeg har selv garagen fuld af blandt andet en gammel Alfa Romeo og en Harley Davidson-motorcykel, så det her er noget, jeg også normalt gerne vil køre et stykke for at opleve.
  • 1/: Claes Andersen, Herning: - Vi havde læst om det i avisen og havde en dag i ferien, hvor ikke havde planlagt noget, og så tænkte vi, at ungerne kunne synes, at det kunne være sjovt. Jeg synes, at det er meget godt lavet, og det er altid godt med flyvemaskiner og helikoptere. Da vi kom, så ungerne nogle komme ned i faldskærm og spurgte, om ikke også vi skulle prøve det. Det skal vi trods alt ikke, men der er da en hoppeborg, og det er fint, der er lidt mere end bare til os voksne.
  • 1/: Ingolf Brandt, Vildbjerg: - Vi har haft børnebørnene med ved Sunds Sø og bade, og så havde vi set i avisen, at der var det her i nærheden, som både kunne være sjovt for os og dem. Det er meget interessant, og det er flot med alle de veteranbiler, som er kommet. Det er ikke hver dag, men kan komme så tæt på fly og helikoptere og se dem lette og lande hele tiden. Det kunne også være sjovt at komme ind i flysimulatoren, men der er vist en meget lang kø.

Hvorfor er du kommet i dag?

23. juli 2018, 07.53

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Herning