Tip os log ind
  • 1/: Christina Witt, Gullestrup: - Jeg håber, at Tjørring er vokset sammen med Gullestrup, hvor jeg bor ude. Det kunne for eksempel være fint, hvis der kom nye dagligvarebutikker, så vi fik lidt kortere til indkøb. Området ude ved den nye Holing Sø har stort potentiale, synes jeg. Tjørring og Herning vil vokse sig større - det vil ikke være en storby, men heller ikke være på landet - det skal være lige tilpas, som os jyder kan lide det. Generelt får de dog lidt for meget her i Tjørring. Jeg håber, at der snart kommer lys på vejen til Gullestrup, så vores børn ikke skal cykle i mørke, når de skal til Lundgårdskolen.
  • 1/: Jens Thomsen, Tjørring: - Jeg tror, at Tjørring bliver meget større. Vi får jo sygehuset i nærområdet, så der kommer en masse nye boliger. Der kommer også flere dagligvarebutikker, for vi har kun én i dag (ABC Lavpris, red.), så der er plads til flere. Der er allerede planlagt en udvidelse af hallen, og det bliver helt sikkert til noget. Herning er fyldt op, så folk vil flytte hertil i stedet.
  • 1/: Betina Graversen, Herning: - Jeg tænker, at Herning og Tjørring vil vokse endnu mere sammen, så Tjørring bliver en bydel i Herning frem for en forstad. Det vil gøre byen større på alle måder. Der kommer måske nogle flere butikker, når der kommer flere mennesker. Det kunne være noget outlet, som der er lidt af i forvejen.
  • 1/: Jesper Andersen, Ilskov: - Tjørring er vel i rivende udvikling allerede, så den skal nok vokse sig større. Jeg tror, at det kommer til at betyde meget for boligbyggeriet, at sygehuset ligger så tæt på. Derudover vokser byen jo også i den modsatte retning. Jeg tror også, at der kommer flere dagligvarebutikker. Det følger med, når man bygger nye boligområder, at der så popper en Lidl eller en Netto op.
  • 1/: Anna Pearce, Tjørring: - Det kunne være dejligt med et rigtig godt spisested. Jeg er selv fra København, og jeg kunne godt tænke mig, hvis der var andet end bare bager og pizzeria i nærområdet. Hvis det danske vejr var lidt bedre, kunne Fuglsang Sø være et oplagt sted til en strandcafé. Det kunne også være fint med et større butiksliv. Vi har allerede en butik som X-Akt, der er rigtig fin.
  • 1/: John Pedersen, Tjørring: - Byen vil være bygget større ud mod sygehuset. Der skal jo komme 4000 nye indbyggere derude. Skolen vil sikkert være forandret, for i fremtiden tror jeg, at eleverne bliver delt mere op. Allerede da jeg gik i skole, var der altid et par stykker i klassen, der ikke fik nogen udfordringer og bare sad og kedede sig. Det kan vi ikke blive ved med.

Hvordan ser Tjørring ud i 2030?

16. april 2018, 17.02

TJØRRING Som et led i vores artikelserie »Hvor skal vi hen, du?« har vi har været en tur i Tjørring for at høre nogle af byens borgere om, hvordan de mener, Tjørring ser ud i 2030. Læs deres svar ved at bladre igennem billederne i toppen af artiklen.

Ordet er ditMere Tjørring