Tip os log ind
  • 1/: Anna Virginia Nielsen, 14 år, 8. klasse: - Det har været helt vildt sjovt og hyggeligt, og det er spændende at skulle leve sig ind i andre personers liv. Jeg kan godt lide at gå ind i hovedet på forskellige roller og karakterer. Jeg har skrevet om faderen, der skød sin datter. Jeg kendte ikke historien på forhånd og begyndte at græde, da jeg læste om det. Jeg bliver grebet af noget, der påvirker mig så meget.
  • 1/: Signe Køpke, 14 år, 8. klasse: - Jeg har lært helt vildt meget. Jeg skrev selv i forvejen, men jeg er blevet meget bedre til at beskrive følelser og stille en historie rigtigt op. Det er noget, jeg kan bruge i fremtiden, og jeg har lidt en forfatter i maven. Jeg har skrevet om en 14-årig pige, som blev dræbt i en rundkørsel i Langå af en bilist, som havde drukket. Undervejs i processen ændrede jeg historien, så det blev sin kæreste, manden kørte ned.
  • 1/: Line larsen, 13 år, 7. klasse: - Det har været helt vildt godt. Jeg har altid godt kunnet lide at skrive, og så er det fedt at arbejde med for skriveteknik. Jeg har skrevet om en, jeg kender, der hedder Marcus og døde tidligere i år i en lejlighed på Østerbro. Han havde taget nogle af sin mors stoffer og var efterladt på badeværelset, hvor nogle også havde sparket ham. Jeg har snakket med hans bedste venner, så jeg fik helt styr på, hvad der skete, inden jeg skulle skrive.

Hvordan har forfatterskolen været?

15. december 2018, 09.36

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Herning