Tip os log ind
  • 1/: Tine Troelsen, Herning: - Jeg vidste faktisk ikke, at gasgrill ikke er indbefattet af forbuddet, men fordi det er så varmt, griller vi tre-fire gange om ugen, og det er mere, end vi plejer. Hvis ikke det var så varmt, ville vi nok i højere grad grille store bøffer og få kartofter til, men sulten er ikke helt den samme, så det bliver mest til foliebakker med kød og grøntsager og nogle majskolber.
  • 1/: Bjarne Højlund, Rimmerhus: - Jeg griller altid. Det er lige meget, om det er sommer, vinter, jul eller nytår. Jeg har tre keramis-ke Kamado-grill, som står ved siden af hinanden, og jeg tager det ikke så tungt, at de bruger kul. Jeg har en vandslange, og grillene står på beton, så jeg synes, at jeg har styr på det. Jeg griller, bager og koger i mine griller, og jeg kan godt lide varmen, så jeg har ikke noget problem med at spise en god bøf, men det skal være velhængt, godt kød fra dansk eller amerikansk kvæg.
  • 1/: Michael Mikkelsen, Herning: - Jeg er skiftet fra kul- til gasgrill, så forbuddet har ikke den store betydning for mig. Grillen står på fliser, og der er et godt stykke ned til græsplænen, så der er kun rækværket i nærheden, og det tror jeg ikke, at der går ild i. Jeg griller lige så snart, jeg kan komme af sted med det - også om vinteren - og stod det til mig, så grillede vi 365 dage om året, men det kan ikke lade sig gøre, fordi konen har aftenarbejde.

Hvordan griller du under forbuddet?

27. juli 2018, 15.40

...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Erhverv