Tip os log ind
  • 1/: Ole Winther Groth, 62 år, fra Borup. Dommer i 10 år og ved Vildbjerg Cup for tiende gang: - Stemningen er dejlig. Det er også derfor, jeg bliver ved. Her er hyggeligt og med en god respekt for hinanden, både mellem spillere, trænere og dommere. Og så er stævnet altid meget velorganiseret.
  • 1/: Freddy Andersen, 72 år, fra Assens. Dommer i 40 år og ved Vildbjerg Cup for ottende gang: - Vi har en rigtig god tone, og det er altid spøjst, hvad vi dommere kan drille hinanden med, hvis nogen kvajer sig: Sidste år var der for eksempel en, der cyklede ud til den fjerneste bane, hvor kæden på hans cykel sprang. Og det viste sig så, at han skulle have været på en helt anden bane - i den stik modsatte retning. Så det blev han lige mindet om igen i år.
  • 1/: Sanjin Jakic, 30 år, fra Vejle. Dommer i 4-5 år og ved Vildbjerg Cup for første gang: - Stemningen er rigtig fed. Jeg har også været til både Kibæk Cup, Brande Cup og Dana Cup, men ingen af dem kan måle sig med dette her, fordi dette her er så velorganiseret og stort. Jeg oplever også tonen som rigtig god over for os dommere.

Hvordan er stemningen for dommerne?

04. august 2018, 08.25

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Vildbjerg