Tip os log ind
  • 1/: Gode spørgsmål blev kastet fra nord, syd, øst og vest mod de politiske kombattanter, der foran godt 1000 Herning-studerende især fik lov til at forsvare, hvad de vil gøre for klimaet.?
    Foto: Philip Horup
  • 1/: Jeppe Kofod, Socialdemokratiet: - Der bliver to vigtige temaer. Det første bliver samarbejdet i EU, så vi står stærkt sammen overfor Kina og Rusland, siger spidskandidaten fra Socialdemokratiet og fortsætter: - Det andet bliver, hvordan EU bekæmper grådigheden og den skatteundragelse, som flere store virksomheder benytter sig af.
  • 1/: Anders Vistisen, Dansk Folkeparti: - For os er det vigtigste at få stoppet den ulovlige indvandring. Der er et stort pres på Europas grænser, og vi er blandt andet interesserede i at fortsætte den midlertidige grænsekontrol, siger det nuværende parlamentsmedlem Anders Vistisen, der ikke tror, erhvervspolitik kommer til at fylde meget: - Det kommer ikke til at fylde så meget, som det plejer. Det bliver klima og miljø og reaktionerne på brexit.
  • 1/: Kirstine Bille, Socialistisk Folkeparti: - Klimaet kommer til at fylde mere, end det har gjort nogensinde før. Erhvervspolitik kommer ikke til at fylde noget i debatten, selvom det er det, EU har allermest med at gøre, vurderer den tidligere borgmester i Syddjurs, der stiller op til EU for første gang: - Jeg håber ikke, valget kommer til at handle om ja eller nej, men mere om, hvordan vi konkret kan bruge EU til at hjælpe hinanden.

Hvad vil i gøre? Lokale unge pressede EU-kandidater på klimaspørgsmålet

Klimaet var den helt varme kartoffel, da Herningsholm inviterede fem politiske spidser til stor EU-debat
03. maj 2019, 13.04

Debat Danskerne skal snart til stemmeurnerne igen. Mens valgdatoen til Folketingsvalget stadig ikke er på plads, ligger det allerede nu klart, at der skal...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Erhverv