Tip os log ind
  • 1/: Tanja Henriksen, 13 år, Vildbjerg: - Det er rigtig hyggeligt at være her. Det er anden gang, jeg er med, og jeg deltager i spring. Her er nogle gode udfordringer, og springene er pyntet flot. Jeg har gået til ridning i 10 år, og mit mål er at blive så god, som jeg overhovedet kan blive. Jeg går til ridning i Herning.
  • 1/: Line Maagaard, 19 år, Viborg: - Uden Hodsager har det ikke været en ordentlig ridesæson. Det er ottende gang, jeg deltager, og her er et rigtig godt sammenhold. Jeg overnatter her sammen med min mor, og det giver et rigtig godt stævne, at man sover her, for så skal man ikke stresse. Her er også en rigtig god stemning, og der er mange at snakke med. Jeg har redet, siden jeg kunne gå. I år har jeg en dressurhest med.
  • 1/: Helle Maagaard, viborg: - Jeg er af sted sammen med min datter, og det går godt - når hun opfører sig ordentligt. Vi spiller kort om aftenen, og det er rigtig hyggeligt. Stævnet er så godt planlagt, og der er en god omgangstone og flotte sponsorpræmier. Hodsager Ridestævne er starten på vores sommerferie, og Jette (formanden for rideklubben, red.) og jeg er blevet venner, fordi vi er kommet her så meget.

Hvad synes du om ridestævnet?

07. juli 2018, 11.16

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Hodsager