Tip os log ind
  • 1/: Per Lundorff, Vildbjerg: - Jeg har været kunde i Handelsbanken, siden jeg kom til byen for over 40 år siden, og det kommer ikke som noget overraskelse, at banken lukker sin filial. Antallet af medarbejdere har jo været reduceret de senere år. Når folk er gået på pension, er der ikke kommet nye til. Det er selvfølgelig ærgerligt for de ældre i byen, der har brug for at hæve kontanter, og jeg håber, at banken beholder sin hæveautomat i byen. Det er dog et større problem, at kommunen forlanger, at der skal være butikker i underetagen i bygningerne i hovedgaden fremfor at lave boliger i hele bygningen. Vi allerede boghandleren, der står tom. Det er ikke godt for byen.
  • 1/: Chalotte Bilberg, Vilbjerg: - Jeg synes, at det er ærgerligt, at der nu er endnu en tom erhvervsbygning i hovedgaden. Det er rigtig træls, men lukningen af filialen kommer ikke på mig, Handelsbanken har droslet ned med åbningstider til en dag om ugen, og sådan var det også, da Nordea lukkede i sin tid. Alting foregår på nettet nu, og med den nye teknik som MobilePay og netbank, er behovet for kassebetjening der ikke mere. Det, jeg savner i dag med bankerne generelt, er muligheden for at kunne komme i banken og få en ordentlig dialog, om hvad der kan lade sig gøre. I dag ser bankerne kun begrænsninger og ikke muligheder. Hvor er vi henne, hvis ikke vores banker vil hjælpe iværksættere i gang? Hvad vil der så ske med byer som Vildbjerg?
  • 1/: Lis Sørensen, Vildbjerg: - Det er dårligt for byen og rigtig ærgerligt, at man ikke længere kan gå ind fra gaden. Når det meste skal gøres fra skærmen, går det mellem mennesker tabt, og det synes jeg er en skam. Jeg tror også, at det kan have betydning for udviklingen i en by, at der står tomme bygninger. Der sker generelt mange gode ting i Vildbjerg, der også har et aktivt foreningsliv, men det er en bekymring, når butikker og forretninger lukker. Selv bruger jeg ikke netbank, og jeg kommer kun i min bank ved tilfældige lejligheder, men er der noget vigtigt, ringer jeg til min bankdame, og så ordner hun det for mig.

Hvad mener du om, at Handelsbanken lukker sin filial i Vildbjerg?

28. juni 2018, 16.49

Tekst og foto: Mette Hagedorn...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Vildbjerg