Tip os log ind
  • 1/: Mikael Larsen, ansvarlig for drengefodboldlinjen, ansat 11 år: - Der er en familiehånd her. Mange har været ansat i mange år, og der er et godt sammenhold, hvor også medarbejdernes familier bliver involveret. ISI er også kendetegnet ved, at meget kan lade sig gøre, og man kan handle hurtigt. Der går ikke lang tid, fra man træffer beslutningen om at bygge nyt, til man har skaffet midler, tegnet projektet og opført det. Og så er ISI selvfølgelig gennemsyret af idræt.
  • 1/: Lene Hansen, efterskolelærer, ansat 14 år: - Tre ord kendetegner ISI - fællesskab, glæde og omsorg. Det store fællesskab, og de mindre fællesskaber mellem personalet og eleverne. Jeg har en stor glæde ved at se eleverne vokse og høre gamle elever snakke om samværet på værelserne. Det er efterskolelivet, de husker, og man vokser, når man er sammen med andre mennesker. Det hårdeste er at sige farvel til eleverne, som man har set udvikle sig, og det bedste er at se dem udvikle sig.
  • 1/: Thomas Stephansen, golfunderviser, ansat siden oktober: - Her er et mega fedt miljø, hvor der virkelig er mulighed for at udvikle sig både inden for sin sport, men også socialt. Eleverne har en kæmpe mulighed for sparring og udvikling. De har nogle at måle sig med og spejle sig i, og de fleste vil det samme. Selvom der er stor forskel på at være fodboldspiller, hvor man er på et hold, og spille golf, hvor de er individuelt, så har eleverne rigtig meget tilfælles.

Hvad kendetegner ISI?

12. januar 2019, 09.40

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Ikast