Tip os log ind
  • 1/: Kurt Juel: - Vi har forsøgt at få nogen til at forholde det her for myndigheder, så der kunne ske noget her ude, og det har vi blandt andet gjort ved at skabe en masse opmærksomhed omkring stedet. Vi har også forsøgt at holde opsyn med stedet, så der ikke pludselig dukkede mere affald op på grunden.
  • 1/: Ove Gelsbjerg: - Vi har fået at vide til nogle møder, at der findes flere af sådan nogle steder her rundt i kommunen, men at den eneste forskel på de steder og stedet her er, at vi har protesteret. Så derfor synes jeg godt, at vi kan sige, at vi har været med til at gøre en forskel for byen.
  • 1/: David Straadt: - Vi har haft en masse bolde i luften i forsøget på at få nogen til at få øjnene op for problematikken. Hvis vi ikke havde råbt op, så var de nye ejere aldrig blevet opmærksomme på stedet, og så var der aldrig kommet en ny virksomhed til byen, og så var rodet blevet liggende, for der er intet, som tyder på, at myndighederne ville have fjernet rodet.

Hvad har I gjort for at få ryddet op?

13. december 2018, 10.51

En borgergruppe bestående af de tre personer her samt Leif Balle (som var forhindret i at deltage denne dag) har længe forsøgt at få nogen til at rydde op...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Haderup