Tip os log ind
  • 1/: Bente Dalsgaard, Snejbjerg: - Jeg kunne ikke stå for denne kokosnød, som man kan fodre fugle i. Den er rigtig sød, og den skal op at hænge i mit sommerhus. Jeg plejer altid at være på Høgild Marked for at kigge, men det ser lidt amputeret ud i år, og det vil da være en skam, hvis sådan nogle markeder dør lige så stille.
  • 1/: Niels Jørgen Bjerre, Høgild: - Det er konen, der har fundet nogle nipsting til stuen - nogle elefanter. Jeg har ikke selv fundet noget, jeg ikke godt kunne undvære, men jeg har været med min datter forbi en stand, hvor vi hørte om priser på luft til vand-varmepumper. Jeg bor i byen, så vi kommer her hvert år, og vi har også nogle år haft en stand sammen hele familien.
  • 1/: Inger Lund, Kibæk: - Jeg har købt disse møtrikker og bolte, som jeg skal bruge til at samle en gammel vandpost, jeg har derhjemme. Jeg har ledt efter dem længe, men har ikke kunnet finde dem, og så var det dejligt, at de lige dukkede op her. Jeg kommer her hvert år og falder altid over noget, jeg må købe.

Hvad har du købt på Høgild Marked?

10. september 2018, 07.57

...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind
Mere Herning