Tip os log ind
  • 1/: Astrid Christensen: - Det er svært at sige, hvad man gør. Mine børnebørn er store nu, men jeg sender en sms til dem og ringer til dem, og så kommer de selvfølgelig forbi og spiser en gang i mellem. Det kan de altid. Vi spiller meget brætspil og hygger os, når de er her. Det er vigtigt. Da de var små, passede vi dem selvfølgelig, når der var behov for det. Men jeg vil sige, at mine børnebørn også gør meget for at hjælpe os. Mit ene barnebarn hjælper os med vores computer, når der er noget med den, og det kan vi slet ikke undvære.
  • 1/: Inger Gravesen: - Jeg har passet mine børnebørn, da de var små. Hentet dem fra dagpleje og fritidshjem, indtil deres forældre kom hjem, og nu hvor de er større kommer de stadig hjem og får mormormad. Man har et anderledes forhold til sine børnebørn end til sine egne børn, fordi man ikke har alle de daglige forpligtigelser som vasketøj og andet. Det er dejligt.
  • 1/: Peder Eriksen: - Jeg forsøger at være sammen med mine børnebørn så meget, jeg kan. Vi tager også på ture - både heldagsture, weekendture og så holder de ferie med os. Mine børnebørn går til ishockey, gymnastik, fodbold og håndbold, så der er vi selvfølgelig også inde og se dem. Det er vigtigt at bakke dem op i deres fritidsaktiviteter, og så er det også en god ting at kunne hjælpe forældrene i en travl hverdag, som at ordne vasketøjet når familien kommer hjem fra ferie, og begge forældre skal møde på arbejde mandag morgen. Så er det dejligt at kunne give en hånd med.
  • 1/: Helle Risgaard: - Man træder til og hjælper ved sygdom eller andet. Mine børnebørn bor i Silkeborg, og jeg har en i København, hvor der selvfølgelig er lidt længere leveringstid, men jeg tager også derover og giver en hånd med. Man skal være der for sine børnebørn, men de skal også vide, hvad de må, og hvad de ikke må. De skal selvfølgelig forkæles, men der skal være en kant.
  • 1/: Søfred Bøgedal: - Jeg har brugt meget tid med mit barnebarn i træværkstedet på Aktivcentret, hvor vi har lavet forskellige ting i træ sammen. Det er en hyggelig og god måde at være sammen på, og det er dejligt at have en fælles aktivitet.
  • 1/: Ruth Mikkonend Laursen:- Det handler om at være sammen og have det hyggeligt. Der behøver ikke at ske det vilde. Der foregår så meget omkring børnene, så tid sammen med bedsteforældre kan også være tid til fred og ro, hvor man slapper af, spiller spil og går ture.

Hvad gør du for at være den bedste »bedste«?

I forbindelse med vores tema-serie »Hvordan har famiilen det?« har vi spurgt en række bedsteforældre om, hvad de gør for at være de bedste bedsteforældre. Læs svarene ved at bladre i billederne herover
08. oktober 2018, 17.57

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Herning