Tip os log ind
Erling Askjær Jørgensen.

Hvad er »Ikke vestlig«?

07. april 2018, 06.30

INDVANDRING 3. april får jeg en venlig irettesættelse af Kim Pedersen Nyberg vedrørende mit tidligere indlæg om indvandring. De fleste af de ret mange aviser, jeg læser, bruger betegnelsen »Ikke-vestlige« om de lande, hvorfra vi har modtaget rigtigt mange muslimske indvandrere. Men korrekt, mange lande falder uden for begrebet »ikke-vestlig« og er samtidig ikke muslimske. Der for har Kim Pedersen Nyberg ret.

Jeg skal derfor gerne præcisere, at det Europa har gjort forkert, er at modtage muslimsk indvandring overhovedet. Direkte koster det Danmark 33 milliarder årligt + de mange afledte udgifter vedr. kriminalitet.

Koranen foreskriver, at muslimerne skal dræbe alle vantro og sådanne hensigter hører ikke hjemme i vort kristne fædreland. Kvindeundertrykkelse og sharia- lovgivningen er menneskefjendsk og dette er hvad jeg argumenterer imod. Vore værdier, der er baseret på det kristne budskab, skal ikke forulempes og trædes under fode. Også borgere, som ikke er voldsomt troende, respekterer og holder fast i vore værdier, og jeg vil til det sidste argumentere for, at vore kristne værdier ikke skal iblandes Koranens onde budskaber.

En ny meningsmåling i Tyskland fastslår, at 60 procent af tyskerne nu er kraftigt imod muslimsk indvandring, og denne trend breder sig ud over Europa. Jeg er ikke den eneste i Europa, der er kraftig modstander af alt det muslimske.

Kim Pedersen Nyberg skriver sig som formand for Ægteskab Uden Grænser. Her er min kommentar blot, at hvis nogen som oprindeligt er danske, vil giftes med en muslim, så må de gerne dette, men så bør de blot ikke bosætte sig i Danmark.

Ordet er dit