Tip os log ind
  • 1/: Maja Hansen, Bording: - Vi har en helt klar arbejdsfordeling hjemme hos os. Det er manden og sønnen, der står for at forhandle om priserne. Det er ikke noget, jeg bryder mig om at gøre. Jeg tror, jeg er for godtroende og accepterer priserne, som de er.
  • 1/: Poul Erik Schjødt, Pårup: - Når det handler om at gå eller køre efter tilbud på dagligvarer, så er det mest min kone, der tager sig af det. Men hvis jeg er i et byggemarked, så prutter jeg gerne om prisen. Det kan være ved at fortælle, at jeg har set en tilsvarende vare billigere i et andet byggemarked. Det plejer at virke. I udlandet kan jeg også godt finde på at prutte om priserne, men jeg kunne ikke drømme om at gøre det i Fakta.
  • 1/: Bent Østergaard, Christianshede: - Det er ikke noget, jeg gør ret meget. Ved fødevarer i et supermarked skal man ikke prutte om priserne. Men hvis jeg skal købe ny bil, en traktor eller nye møbler, så kan jeg godt prutte om priserne.
  • 1/: Amilla Zukancic, Bording: - Det plejer jeg aldrig at gøre. Jeg synes, det er pinligt. Men min mand vil rigtig gerne prutte om priserne. Når jeg ser et skilt i en butik, tænker jeg, at så koster varen det beløb. Men min mand prøver alligevel, og han har tit succes med at få varen billigere.
  • 1/: Camilla Ormstrup, Bording: - Jeg prutter altid om priserne på loppemarkeder, og jeg gør det også tit i tøjbutikker. Enten kan man få tøjet lidt billigere eller få lidt mængderabat. Men jeg prøver ikke at forhandle om priserne, når jeg køber dagligvarer. Når jeg er ude for at købe elektronik, kan jeg også godt lide at prutte lidt om prisen, men det kommer lidt an på, hvilken butik og hvem der er ekspedient. Hvis det er i en af de store kæder, og det er en ung ekspedient, nytter det ikke ret meget, for de ved aldrig, om de har lov til at forhandle, og hvad de må forhandle med.

Hvad er dit forhold til at prutte om prisen?

En pris er ikke altid så fast, som skiltet siger
25. april 2019, 15.38

Ikast-Brande Den lille prislap oplyser klart og tydeligt, hvad varen koster. Og dog. For nogle kunder ser mere den faste pris som et oplæg til forhandling. Men ...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Ikast-Brande