Tip os log ind
  • 1/: Christian Lindholt, Gjellerup - Mit drømmejob er det, jeg laver nu, synes jeg. Jeg arbejder med mennesker som social- og sundhedsassistent. Jeg arbejder i hjemmeplejen. Som det er nu, så er det mit drømmejob. Jeg er rigtig glad for det. Det inspirerer mig at komme ud og møde og hjælpe en masse mennesker. Det giver jo også mig noget, at jeg gør noget for andre, så det er en kæmpe inspiration, vil jeg sige. Jeg går ofte glad hjem fra arbejde, fordi jeg føler, at jeg har gjort noget i løbet af dagen. Jeg synes, at jeg har nogle gode kolleger, som jeg kan snakke med i hverdagen. I hjemmeplejen er det i det hele taget sådan, at man kører meget for sig selv, men jeg har hele tiden nogle kolleger, der kan støtte mig i mit arbejde, fordi man jo ikke er længere væk end en telefonopringning. Når vi kommer ind efter endt arbejde, så snakker vi jo sammen, og det er jo ikke altid kun borgerrelateret, det er også tit, at vi snakker privat og har noget at grine af. Det er også vigtigt, at man har noget humor på arbejdspladsen, så det ikke kun er alvorligt.
  • 1/: Anne-Sofie Johannesen, Lind - Jeg vil gerne noget inden for jurist-faget eller politik. Nu har jeg først lige valgt, hvilken uddannelse jeg vil læse. Jeg synes, det er spændende at have noget med samfundet at gøre, og om hvordan det er opbygget. Jeg har søgt ind på jura. Det giver jo mange muligheder efterfølgende. Det der ville være vigtig for mig i drømmejobbet er, at hverdagen ikke er den samme, og at man ikke sidder fast foran computeren hele dagen, men også er ude og have noget med mennesker at gøre.
  • 1/: Anja Hairing, Herning - Det er det job, jeg har nu, hvor jeg arbejder som PA - personal assistant. Det, jeg godt kan lide, er den frihed der er. Jeg har det svært, hvis det bliver meget strukturerede rammer. Sådan er det ikke, jeg har nogle ansvarsopgaver, som jeg skal tage vare på, men der dumper også alt muligt andet ned på mit bord. Det vil jeg også meget gerne lave om 10 år.
  • 1/: Johannes Hjelm, Herning - Jeg vil gerne være professionel e-sportsspiller, da jeg har en stor interesse for spillet League Of Legends og følger med i det på professionelt plan. Hvis jeg kunne, gad jeg godt at leve af det, for det er så stor en hobby og interesse for mig, og jeg bruger ekstremt meget tid på det. Hvis man er god nok, kan man tjene gode penge på det.
  • 1/: Helle Mølgaard, Herning - Jeg tænker da, at jeg har mit drømmejob nu, hvor jeg er it-konsulent. Der er mange udfordringer, og man skal bruge hovedet, da der er vigtige beslutninger, der skal tages for kunderne. Det vigtige ved et job er bestemt, at man har gode kolleger, at arbejdspladsen er fleksibel, og at man har spændende og udfordrende opgaver.
  • 1/: Jakob Ziolo, Polen bosat i Herning - Min drøm er at arbejde i et stort internationalt selskab. Jeg studerer branding og marketing, og vil gerne arbejde i et stort internationalt selskab, fordi jeg i forvejen godt kan lide det internationale, da jeg jo selv er international studerende her i Danmark. Grunden til at det er drømmejobbet er, at man kan rejse meget og være aktiv.

Hvad er dit drømmejob?

10. april 2018, 10.23

Herning I forbindelse med serien »Hvor skal vi hen, du?« har vi været på gaden for at spørge borgerne om, hvad deres drømmejob er. Læs med i billedteksterne herover, hvor seks forskellige personer kommer med deres bud på drømmejobbet, som strækker sig lige fra it-konsulent til professionel e-sportsudøver.

Ordet er ditMere Erhverv