Tip os log ind
Karl Højhus Jeppesen.

Husk, hvad der er vigtigt for dig

14. maj 2019, 13.15

VALG Det Konservative Folkeparti ønsker et samfund med frihed og stærke fællesskaber. Et samfund, hvor vi som borger tager et medansvar for hinanden. Et samfund, hvor vi sætter en ære i at forsørge os selv og vores nærmeste samtidig med, at vi hjælper dem, der ikke kan selv. Et samfund, hvor ordentlighed, tillid og tryghed er i højsædet.

Det Konservative Folkeparti ønsker, at vi skal være trygge i Danmark. Tryghed er forudsætningen for tilliden mellem mennesker, der er så afgørende for vores danske fællesskab. Derfor er det vigtigt for os, at kriminalitet har mærkbare konsekvenser. Vi skal have et stærkt politi i øjenhøjde med borgerne.

Det Konservative Folkeparti ønsker, at stoppe fødekæden til banderne med en mere konsekvent forebyggelsesindsats. Det er vigtigt, at vi stiller større krav til udlændinge om at forsørge sig selv og lære dansk. Det er afgørende for sammenhængskraften i Danmark.

Det Konservative Folkeparti ønsker, at alle danskere skal opleve et nært og lokalt forankret sundhedsvæsen, det tilbyder en behandling i verdensklasse. Det er afgørende, at alle har adgang til en praktiserende læge. Familielægen skal styrkes og forsat være en hjørnesten i vores sundhedsvæsen.

Det Konservative Folkeparti ønsker at styrke fagligheden og sætte patienten først. Både i ældreplejen og sundhedsvæsenet skal borgeren mødes af et personale, der har overskud til omsorg og som ikke bruger tiden på skemaer og formularer. Det giver patienten en god oplevelse i en svær tid og ældre en værdig alderdom.

Det Konservative Folkeparti ønsker, at sænke skatten på arbejde, så du kan beholde flere af dine hårdt tjente penge. Vi skal belønne dem, der tager et arbejde frem for at være på offentlig forsørgelse, så der altid er en markant gevinst ved at være i arbejde. Det handler om, hvad der er ret og rimeligt.

Det Konservative Folkeparti ønsker, at vi samtidig skal sikre et stærkt dansk erhvervsliv, som skaber arbejdspladser og sikrer indtjening til Danmark. Uden det havde vi ingen penge til vores velfærdssamfund. Det glemmer mange politikere desværre.

Det Konservative Folkeparti ønsker, at der skal være stor positiv fokus på, at en god start på livet er afgørede for alle børn. De skal være trygge i dagplejen, vuggestuen og børnehaven samt opleve en skolegang præget af stor faglighed og socialt sammenhold. Endelig skal gode ungdomsuddannelser sikre muligheder for den enkelte og gøre Danmark til et endnu bedre land med flere muligheder.

Der Konservative Folkeparti ønsker, at der skal være stor positiv fokus på, hvad faste rammer og nærvær betyder for et barn elle ungt menneske. Derfor er det helt afgørende, at vi giver vores skoler, daginstitutioner og personale nogle ordentlige rammer, så der er tid til det enkelte barn.

Med din støtte vil Det Konservative Folkeparti fortsætte med at arbejde for dig og for Danmark.

Ordet er ditMere Debat