Tip os log ind

Holiday on Ice til Herning igen

Verdens bedste skøjteløbere gæster Boxen i foråret
17. oktober 2012, 10.11

Det verdensberømte skøjteshow Holiday on Ice er klar til igen at forbløffe og betage sit store danske publikum. Denne gang gæster showet Herning med forestillingen Speed. Det sker i dagene 30. og 31. marts 2013 med tre forestillinger i Jyske Bank Boxen.

Holiday on Ice har samlet en række af verdens bedste skøjteløbere til at udføre de akrobatiske opvisninger på isen. Lige fra betagende solopræstationer til store optrin med alle på isen. Denne gang med et farligere og mere tempofyldt show end tidligere.

Masser af humor

Showet er delt op i 10 kapitler, som fører publikum ind i en verden af spænding og fart tilsat en masse humor med stunts og motorcykelakrobatik, der aldrig tidligere er set i et isshow.

Speed har været på turn i Holland, England, Tyskland, Østrig, Belgien og Norge, inden showkaravanen rammer Herning. Med plads til knap 5000 tilskuere danner Boxen en perfekt ramme for det verdensberømte skøjteshow. Samlet bliver der udbudt godt 15.000 billetter til de tre Speed-forestillinger.

Berømt show

Holiday on Ice er det mest berømte skøjteshow i verden. Siden 1943 har det populære show henrykket publikum over det meste af verden, og det er 36. gang, at MCH i Herning er vært for Holiday on Ice.

Billetsalg starter i morgen klokken 10.

Ordet er dit