Tip os log ind
  • 1/: Depanneur så dagens lys i 2015, da herningensiske Daniel Rørbæk startede det op med sin kammerat Mike Wittrup. Siden har de fået selskab af Daniel Rørbæks barndomskammerater fra Herning Mads Henriksen og Kathrine Mølholm. I februar var de forbi Formland, hvor de havde sat en stand op.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Mads Henriksen (t.h.) er ligeledes fra Herning og er driftschef i Depanneur og står blandt andet for de ansatte, og for at alle stederne kører, som de skal.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: I februar var Depanneur på Formland. Til marts kan de opleves til Foodexpo. Formålet med deltagelsen i begge messer er at udbrede kendskabet til produkterne i Jylland.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Depanneur står bag en række produkter, som er repræsenteret i omkring 60 danske restauranter. Det drejer sig om kaffemærket Barkas Coffee, vinen Saluti og øllen Bajeur. Sidstnævnte kan blandt andet fåes på restauranten Yutaka i Herning.

Herningenser om stor succes i København: - Det tog et år for folk at forstå, hvad det var

Tre herningensere har på få år fået succes med canadisk café-kiosk-koncept i København
13. februar 2018, 12.45

Iværksætter For godt tre år siden tog herningenseren Daniel Rørbæk en chance med sin kammerat Mike Wittrup. De havde året forinden startet reklamebureauet...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Erhverv