Tip os log ind
Så er det officielt. Fra sommer forfremmes Mathias Madsen fra assistent- til cheftræner for de kommende to sæsoner. Han tager over efter Kristian Kristensen.
Foto: Flemming Hansen

Herning-Ikast Håndbold bekræfter: Assistenttræner bliver ny chef

Mathias Madsen er fra sommer ny cheftræner i Herning-Ikast Håndbold
13. december 2018, 10.00

håndbold Herning-Ikast Håndbold har - som flere medier erfarede tidligere på ugen - rekrutteret internt og fundet holdets nye cheftræner efter indeværende sæson. Valget er faldet på den nuværende assistenttræner, Mathias Madsen, som i den grad kender klubbens efter to et halvt år som assistenttræner for Kristian Kristensen, der gør denne sæson færdig.

Mathias Madsen tiltræder som cheftræner 1. juli 2019 og har indtil videre skrevet under på en to-årig aftale.

-Jeg har valgt at sige ja til jobbet, fordi det er en stor drøm for mig at få mit eget hold. Jeg har gennem de sidste fire år været assistenttræner og føler nu, at jeg er klar til at tage det ekstra skridt som cheftræner. Derudover er jeg beæret over, at HIH har valgt at kigge min vej og tror på, at jeg kan være med til at holde klubben i toppen af dansk håndbold, siger Mathias Madsen.

Han kender gamet

I Herning-Ikast Håndbold glæder man sig over aftalen.

-I et felt med mange stærke kandidater har vi valgt Mathias Madsen som vores nye cheftræner. Mathias kender klubben, spillerne og ikke mindst gamet i professionel sport. Mathias er i gang med sin tredje sæson som assistent i klubben og har mange års erfaring som spiller, siger en tilfreds direktør i Herning-Ikast Håndbold, Jakob Mølgaard Christensen.

Ordet er ditMere Sport