Tip os log ind
Kasper Didriksen er nyeste tilgang hos HCM. ?
Foto: Hc Midtjylland

HCM henter stærk streg

Næsten to meter høje Kasper Didriksen skifter til HC Midtjylland fra Mors-Thy
24. april 2019, 10.00

Håndbold HC Midtjylland fortsætter med at få truppen på plads til den kommende sæson i 1. division.

Oprykkerne har skrevet en to-årig kontrakt med den 198 centimeter høje stregspiller Kasper Didriksen, som kommer til fra Mors-Thy.

Kasper Didriksen har fået enkelte ligaoptrædener for Mors-Thy i denne sæson, men stregen, der fylder 20 år i næste måned, har frem for alt været en profil på klubbens 2. divisionshold, som HC Midtjylland konkurrerede med i sæsonen.

Den nye HCM'er er både stærk på stregen i angrebet samt i forsvaret, fortæller klubben i en pressemeddelelse.

- Vi kender Kasper rigtigt godt. Han er en spiller, vi har haft fulgt gennem flere år, og han passer godt ind i det miljø, vi ønsker at skabe i HC Midtjylland, udtaler HCM's nye cheftræner, Mads Hjortshøj.

- En stor og stærk gut, der er træningsvillig, og som har et kæmpe potentiale i begge ender af banen. På trods af hans størrelse er han hurtig op af banen og giver associationer til en tidligere HCM-spiller i Vignir Svavarsson. Så vi håber, vi kan bygge på i forhold til dette, fortsætter træneren.

Klar til næste skridt

Kasper Didriksen selv ser frem til at være en del af HCM.

- Det nye projekt med unge talenter, krydret med nogle erfarne spillere, tiltaler mig meget, og jeg føler selv, at jeg er klar til at tage næste skridt i forhold til mig egen udvikling, udtaler han.

- Jeg er ikke i tvivl om, at den stil, som HC Midtjylland står for, med hurtig og seværdig håndbold, passer perfekt til den måde, jeg tænker og spiller håndbold på, fortsætter den nye HCM-spiller, der har fået sin håndboldopdragelse i Løgstrup, Viborg HK og på Sportsefterskolen Sine i Løgumkloster.

Kasper Didriksen er den anden tilgang til HCM-truppen efter oprykningen til 1. division. Klubben har også hentet bagspilleren Nicolai Sommer, der ligeledes skifter fra Mors-Thy.

Ordet er ditMere Sport