Tip os log ind
27-årige Nicolai Sommer har underskrevet en toårig kontrakt med HCM og tiltræder 1. juli.
Foto: Pr-foto

HCM henter ny profil: Et spændende projekt

HCM henter bagspiller med ligaerfaring hos Mors/Thy
15. april 2019, 13.00

håndbold HC Midtjylland kan i dag præsentere sin første nye spiller, efter at oprykningen til 1. division blev en kendsgerning.

Det er den 27-årige bagspiller Nicolai Sommer, der er hentet i ligaen hos Mors/Thy Håndbold, hvor han har spillet de seneste fem sæsoner.

HCM beskriver sin nye mand som en hurtig, bevægelig og fintestærk spiller med et godt skud. Nicolai Sommer spiller både venstre back og playmaker i angrebsspillet.

- Vi kender Nicolai rigtigt godt. Han er en spiller, vi har haft store problemer med de gange, vi har stået overfor hinanden. Han har gjort det rigtigt godt for Mors/Thy gennem flere sæsoner, er en dygtig vurderingsspiller. Jeg er sikker på, at han passer perfekt ind i den spillestil, vi har i HC Midtjylland. Han kan blive en profil i 1. division, siger klubbens kommende cheftræner, Mads Hjortshøj, i en pressemeddelelse.

Formand Kim Simonsen er ligeledes glad for at en markant spiller som Nicolai Sommer har valgt at tegne en toårig kontrakt med HC Midtjylland.

- Det har været en prioritet at få tilknyttet noget mere erfaring og rutine, og vi er glade for, at Nicolai også synes, at det projekt vi har gang i, er interessant. Ligeledes er vi glade for, at vi får en spiller til klubben, der mestrer det hurtige spil, der kendetegner HC Midtjylland og dermed vil være nem at integrere i klubben - ikke mindst på banen, siger Kim Sommer.

Spilleren selv glæder sig til udfordringen:

- Jeg blev utrolig stolt, da jeg fik henvendelsen fra HC Midtjylland og jeg var ikke i tvivl om, at dette er det rigtige skridt for mig i min karriere. Jeg synes, at der er gang i et spændende projekt, hvor jeg er sikker på, at jeg kan bidrage med mine kompetencer. Spillestilen passer godt til mig, fastslår han.

Nicolai Sommer har kæmpet lidt med skader de seneste par sæsoner, men føler sig helt klar nu og er indstillet på at indtage en hovedrolle.

- Jeg ser frem til at få en større rolle her i HC Midtjylland - ikke bare på banen, men også udenfor banen, hvor jeg kan være med til at støtte de unge talenter. Det er en rolle, jeg føler mig tryg ved, og som jeg ser frem til at kaste mig ud i. Sportsligt tror jeg også på, at vi i hvert fald i år to kan spille med i den sjove ende af 1. division, siger Nicolai Sommer.

Bagspilleren tiltræder officielt i klubben 1. juli.

Ordet er ditMere Sport