Tip os log ind
Happys nye ledergruppe er allerede i gang med implementeringen af bureauets nye projekter. Fra venstre ses Morten Bertelsen, Karsten Olsen, Jakob Gaardsted Petersen og Jacob Schween.
Foto: Pr-foto

Happy i Ikast gearer op

22. januar 2019, 13.23

Ikast Reklame- og kommunikationsbureauet Happy gearer op på flere positioner. På bureauet i Ikast har man foretaget en strategisk omstrukturering, ligesom både bestyrelse og ledergruppe er blevet forstærket med to nye medlemmer.

- Happy er i dag et moderne brandbureau til den digitale tidsalder, og vi har i en længere periode haft fuldt tryk på både de strategiske og digitale opgaver inden for markedsføring, siger Jakob Gaardsted Petersen, adm. direktør og partner i Happy.

De to nye bestyrelsesmedlemmer er Søren Hampen Kristensen og Dion Eriksen.

Omstruktureringen på bureauet betyder også, at man opretter en ny digital afdeling, hvor Mathias Christensen gøres til Head of Digital. Han får til opgave at udvikle de nuværende kompetencer og gøre bureaet klar til at sætte endnu mere tryk på de digitale opgaver fremadrettet.

Endnu et »step« på rejsen fremad er udvidelsen af bureauets ledergruppe. Her får adm. direktør Jakob Gaardsted Petersen og kreativ direktør Karsten Olsen følgeskab af Jacob Schween og Morten Bertelsen Hertz, der samtidig træder ind i roller som hhv. Head of Creatives og Head of Sales.

Endelig har Happy pr. 1. januar ansat to nye medarbejdere til bureauets content team som endnu et led i de strategiske og ambitiøse planer for bureauet.

Ordet er ditMere Erhverv