Tip os log ind
Nøvling og Vildbjerg kirker slår dørene op til legestue og pizzagudstjenester i begyndelsen af maj, hvor sognepræst Asger Korsholm og kirke- og kulturmedarbejder Lene H. Hansen har tilrettelagt gudstjenster for de helt små.
Foto: Pr-foto

Gudstjeneste og aftensmad til børnefamilier

17. april 2018, 10.23

Skibbild-Nøvling-Vildbjerg Nøvling og Vildbjerg kirker åbner igen dørene til henholdsvis legestue og pizzagudstjenester. Begge gudstjenester rykker ned på gulvet og er tilrettelagt helt i børnehøjde af sognepræst Asger Grove Korsholm og kirke- og kulturmedarbejder Lene H. Hansen. De korte og anderledes gudstjenester handler om sko, og børnene må gerne tage deres yndlingssko på til lejligheden. De børn, der er døbt inden for de seneste tre år, er specielt inviteret til disse gudstjenester, så det også bliver et dåbstræf. Kirken vil nemlig gerne vise, at der også er noget for de helt små.

Selvom gudstjenesterne er for de mindste, er alle selvfølgelig velkomne. I SkibbildNøvling foregår arrangementet torsdag 8. maj i menighedshuset, hvor der er spisning bagefter. Tilmelding er ikke nødvendig.

I Vildbjerg er det onsdag 9. maj, hvorefter der er spisning i Kirkecentret. Tilmelding er nødvendig.

Ordet er ditMere Vildbjerg