Tip os log ind
  • 1/: I demohaven hos storgartner Axel Månsson testes et hav af plantearter for at se, hvordan de klarer sig i det danske vejr. Den rige variation af specielle råvarer er guf for kokken på en Michelin-restaurant, når der skal eksperimenteres med menukortet. Her ses konsulenten og partneren Dorrit Andersen med Axel Månsson i den store forsøgshave.
    Foto: Tom Laursen
  • 1/: Landbrug & Fødevarer har lavet et Danmarkskort med leverandører af råvarer til danske Michelin-restauranter. Navnene kan ses i artiklens faktaboks. ?Illustration: Landbrug & Fødevarer

Grøntsager fra Brande bliver til Michelin-mad: Eksperimenterer med helt nye grøntsager

Midt- og Vestjyske fødevareproducenter spiller en vigtig rolle i, at Michelin-restauranter har kvalitetsråvarer at arbejde med
20. februar 2019, 08.39

Brande - Vi er da lidt stolte, lyder det beskedent fra storgartner Axel Månsson fra Brande.Mandag aften blev dette års Michelin-stjerner i Norden uddelt i...

Allerede abonnent? Log ind her




Mere Brande