Tip os log ind
Er du til flere fradrag, mere udenlandsk arbejdskraft, flere veje eller til grønne virksomheder, Herning Folkeblad har samlet partiernes erhvervspolitik i et opslag tirsdag og et fra sidste uge. Se dem begge i denne artikel.

Grønt iværksætteri, udenlandsk arbejdskraft eller flere veje - hvilket parti er du enig med?

Folketingsvalget i 2019 nærmer sig, men hvad vil de enkelte partier egentlig gøre for det midt- og vestjyske erhvervsliv?
22. januar 2019, 15.55

Erhvervspolitik Herning Folkeblad har igangsat en serie, der kører over tirsdag 15. januar og 22. januar 2019 i erhvervstillægget.

Alle de opstillingsberettigede partier har hver fået et lille debatindlæg, hvor de kun må skrive om deres partis erhvervspolitik, og hvad de som politikere vil kæmpe for, såfremt de bliver valgt til Folketinget. Du kan læse dagens indlæg lige her.

Fælles for dem alle er, at de enten er spidskandidater for deres parti, og hvis der ikke var en spidskandidat for hele storkredsen, er der valgt en spidskandidat for en kreds i Herning i stedet.

De har alle svaret på spørgsmålet: »Hvad vil dit parti gøre for erhvervslivet i Vestjyllands Storkreds«, som er den storkreds hvor både Ikast-Brande- kredsen og de to Herningkredse ligger i.

Håber I alle bliver klogere på de forskellige partiers erhvervspolitik.

I sidste uge bragte vi debatindlæg af Konservative, Socialistisk Folkeparti, Dansk Folkeparti, Enhedslisten og Liberal Alliance.

Ordet er ditMere Erhverv