Tip os log ind
Dennis Flydtkjær.

Gode DF-aftryk på finansloven

04. december 2018, 11.30

FINANSLOV I fredags blev der indgået en finanslovsaftale mellem regeringen og Dansk Folkeparti, og efter min mening en ganske en god en af slagsen. Både for Danmark, men også set med lokale briller.

Hvis vi tager udgangspunkt i Herning og kigger mod vest, så glæder det mig naturligvis allermest, at det lykkedes Dansk Folkeparti at få afsat penge til VVM-undersøgelsen af 2+1 vejen mellem Ringkøbing og Herning. En utrolig vigtig infrastruktur-opgradering for både erhvervslivet men også de mange pendlere.

Kigger vi mod øst, så har et af tidens store problemer været de udviste kriminelle udlændinge på Kærshovedgaard, som har skabt stor utryghed. Der har vi sikret, at de fremover skal være på øen Lindholm.

Ser vi på uddannelserne i Herning, så er det rigtig godt, at DF fik vendt regeringens udspil med besparelser på erhvervsskolerne til, at de faktisk får et løft. Styrkede lokale uddannelser er afgørende for at vi får flere til at tage en ungdomsuddannelse og sikre virksomhederne den nødvendige faglærte arbejdskraft.

Kigger vi på det lokale erhvervsliv, så har vi et fyrtårn i MCH, som har medfører rigtigt mange arbejdspladser på bl.a. hoteller. I finanslovsaftalen har vi sikret hotellerne en bedre konkurrence evne ved, at de fremover får billigere strøm til opvarmning af bl.a. værelser. Et tiltag, der samlet gør Herning mere attraktiv for messer og events, da gæsterne kan bo billigere.

Et andet vigtig erhverv er landbruget. Vi har rigtigt mange arbejdspladser direkte i landbruget og derfor er det godt, at vi nu får gjort det lettere for unge landmænd at købe et landbrug ved hjælp af en pantebrevsmodel, hvor beskatningen udskydes. En sag, jeg selv personligt har arbejdet på et stykke tid, så godt det lykkedes til gavn for de mange unge landmænd.

Lige meget om vi kigger mod øst eller vest, på uddannelser eller erhvervsliv eller på de gode tiltag på ældreområdet, så er det en gode DF-aftryk til gavn for Herning og omegn.

Ordet er ditMere Debat