Tip os log ind

Go' vind til Thorup

11. oktober 2018, 14.52

FCM De FCM-fans, der har læst mine læserbreve på disse sider tidligere, vil vide, at jeg ikke er den store beundrer af Thorups forvaltning af materialet i FCM. Dette har sådan set ikke ændret sig. Jeg skal dog alligevel huske at lykønske ham med titlen sidste sæson.

Men når man skal forædle et produkt eller en vision, er det vigtigt, at man er tro mod og tror på det produkt eller den vision, der er udstukket af ledelsen.

Her er, hvad der blev skrevet i Tipsbladet for snart længe siden, og så vidt jeg er orienteret, er det stadig sådan i ungdomsafdelingen.

»Det fik i vinter klubbens ledelse med sportsdirektør Jens Ørgaard og akademidirektør Claus Steinlein i spidsen til at beslutte, at FC Midtjyllands superliga-hold og alle ungdomshold i klubben skal spille en offensivt betonet, boldbesiddende form for fodbold«.

Thorup fik med hjælp rimeligt styr på spillestilen i landskampspausen før FCK-kampen sidste år.

Men da vi skulle spille om at deltage i en af de to europæiske turneringer i indeværende sæson, var troen på produktet og visionen væk igen, og håndbremsen blev fundet frem. I kender alle resultatet af dette.

Han var cheftræner, da vi senest deltog i en europæisk turnering, men det var ikke et hold, han havde bygget op.

Han har tidligere bænket spillere som Olsson, Duelund, Sisto, Mabil og Novak i længere tid. Hvorfor kan man kun gisne om, men jeg tror ikke. der var plads på grund af håndbremsen. Jeg tror heller ikke, at han ville have købt vores nye brasilianer Evander, hvis han skulle bestemme.

Om alt går vel her tirsdag aften, er han nu cheftræner i Belgien og klubben har tjent en skilling.

Nu gælder det om at finde en profil, der fra dag 1 er indstillet på at forædle produktet og visionen, samt en der hurtigt kan lære kulturen, og som ikke har en håndbremse, for det er der penge i, se bare hvad der er solgt for, siden vi ændrede til 3-4-3.

Go' vind til Thorup.

FORZA FCM

Ordet er ditMere Debat