Tip os log ind
 • 1/: I mange år har Inge Østerby, (t.v.), nydt at lave julekalendere til sin mor, børn og venner. Nu har hun udgivet en bog, som er fuld af eksempler på personlige julekalendere, både nemme og lidt mere krævende kalendere. Ens for dem alle er, at Inge Østerby har haft noget på hjerte, da hun lavede dem. Og det begyndte med, at hun lavede en julekalender til sin mor og hendes mand for 28 år siden.?
  Foto: Henrik Ole Jensen
 • 1/: Hvis man savner inspiration til indpakning kan man også finde det i bogen.
  Foto: Henrik Ole Jensen
 • 1/: Et år bestod Birgit Lundgaards julekalender til datteren af opskrifter og gode råd. For eksempel opskriften på »Mormors sandkage«, eller et godt råd til at fjerne pletter.?
  Foto: Henrik Ole Jensen
 • 1/: Indhold til »Den første jul«-kalenderen.?
  Foto: Henrik Ole Jensen
 • 1/: Museumsinspektør Jens Ingvordsen, Den Gamle By, fortæller julekalenderens historie i Inge Østerbys julekalenderbog.
  Foto: Rikke Skov
 • 1/: Hvem er det, og hvornår er billedet taget? Denne julekalender fordrer, at man går på jagt i familiealbummene og finder billeder, som modtageren skal fortælle om.
  Foto: Rikke skov
 • 1/: 24 forskellige øl til ølentusiasten er det efterhånden ikke så svært at finde med alle de specialøl, der importeres. Og gaven skal nok vække glæde hos modtageren.
  Foto: Rikke Skov
 • 1/: Lav din kalender selv, enkelt og smukt.
  Foto: Rikke Skov

Glæden ved at glæde andre

Det behøver hverken være svært eller dyrt at lave en personlig julekalender. Det er Inge Østerbys nye bog, Julekalenderbogen, et godt eksempel på. Bogen er samtidig en familiehistorie Af Marianne R. Eskildsen mre@herningfolkeblad.dk
08. november 2014, 07.16

I Inge Østerbys hjem i Kjellerup er der et helt værelse, som er omdannet til julekalenderstue. Hele året rundt.49-årige Inge Østerby har nemlig julekalendere...

30 dages abonnement GRATIS - så kan du læse alt online indhold, læse e-avisen og få adgang til det elektroniske arkiv.

ja tak, lad mig prøve!

Allerede abonnent? Log ind