Tip os log ind
  • 1/: Hos Flexi Metal bliver der svejset i hånden, og ud over en række produktioner til faste kunder laver Vildbjerg-firmaet mange specialopgaver. Blandt andet har Flexi Metal lavet en lang række til MCH Arena herunder hegnet rundt om udebaneafsnittet, og lavet en catwalk til biler for MCH Messecenter Herning, som er blevet brugt under Biler for Alle-messen. ?
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Simon Agergaard (billedet) er administrerende direktør i Flexi Metal, Flexi Riste og Jessing. Alle tre virksomheder holder til på Hjejlevej i Vildbjerg, hvor Jan Aabjerg Andersen er værkfører. De to ejer det overliggende firma Flexi Group sammen med Kennet Rand, som er administrerende direktør i det sidste fuldtejede selskab i gruppen, Jydepejsen. Derudover er en andel på 25 procent i Jesmig, som laver brønddæksler.
    Foto: Flemming Hansen
  • 1/: Bagerst i værkstedet står to store laserskærere til pladebearbejdning, og halvdelen af det de plader, der ryger ind i maskinen er til egen produktion, mens den resterende del er til kunder.
  • 1/: Flexi Riste er et handelsselskab, og ristene kommer fra det tyske firma Lichtgitter. Det er fortrinsvist galvaniserede metalriste, men også glasfiberriste, som er mere holdbare og har længere levetid end de galvaniserede riste. De vinder indpas i offshoreindustrien, men kan blandt andet også bruges i vaskehaller.
  • 1/: Søsterselskabet Jydepejsen får lavet en del af sine pejse hos Flexi Metal.
  • 1/: Via sine kunder er Flexi Metal ekspanderet langt udover landets grænser, og i dag er der kunder i det meste af Centraleuropa, samt i USA og Brasilien.

Gazelle-virksomhed havde ikke ambitioner om vækst

Én adresse i Vildbjerg huser to gazelle-virksomheder, og her er en af hemmelighederne, at kunderne får det, de efterspørger
05. december 2018, 06.19

Skiltet på døren ind til Flexi Metal i Vildbjerg er ikke til at tage fejl af. En mand i jakkesæt med en kuffert i hånden og en stor, fed streg over signalerer, ...

Allerede abonnent? Log ind her
Mere Erhverv