Tip os log ind
Velgørenhedsmiddagen holdes tirsdag 4. juni. På billedet ses direktør for Skarrildhus, Kirsten Secher Villumsen.
Foto: Henrik Ole Jensen

Gallamiddag til fordel for gadebørn

Skarrildhus donerer middag til 100 gæster ved en event, der skal samle penge ind til indiske børn
10. maj 2019, 14.24

Skarrild Skarrildhus Sinatur Hotel & Konference og hjælpeorganisationen LittleBigHelp har for første gang indgået i et samarbejde til fordel for organisationens arbejde med indiske gadebørn og udsatte familier.

Derfor holder LittleBigHelp en middag på Skarrildhus med vine tilsat underholdning og foredrag til fordel for gadebørnene. Ud over at lægge lokaler til donerer Skarrildhus også den trerettersmenu til de 100 gæster, der forventes at komme.

Direktør for Skarrildhus Sinatur Hotel, Kirsten Secher Villumsen, fortæller, hvorfor de er indgået i et samarbejde med LittleBigHelp:

- For Skarrildhus og Sinatur betyder det meget at støtte og hjælpe der, hvor vi kan se, det giver mening. Det er i tråd med Sinaturs samfundsambition at tage ansvar for mennesker og natur. LittleBigHelp og stifter Lisbeth Johansen gør en kæmpe forskel for børn, der fortjener en bedre og tryg opvækst. Vi har den største respekt for det arbejde og de mange kræfter, der lægges heri. Det er med stor glæde og ydmyghed, vi støtter op om arrangementet, siger direktøren.

Billetsalg og auktion

Mere specifikt samles der på aftenen ind til LittleBigHelps Community Centres, hvor børn fra slummen hjælpes med skoleforberedelseskurser, og unge kvinder og mænd uddannes i et håndværk, der hjælper dem til at bryde ud af fattigdom.

Gennem indtægter fra billetsalget, en auktion på aftenen over donerede genstande og løbende donationer har velgørenhedsorganisationen et mål om at samle 110.000 kroner ind. Da alt er doneret, har organisationen ingen udgifter i forbindelse med at holde arrangementet.

Gæsterne kan også se frem til musikalsk underholdning, som endnu ikke er offentliggjort og et foredrag ved grundlægger Listbeth Johansen, der vil fortælle om arbejdet med udsatte børn og familier i Indien.

Ordet er ditMere Skarrild