Tip os log ind
Preben Jacobsen er direktør i NTO, som leverer automations- og softwareløsninger.
Foto: Pr-foto

Fusion med Ikast-firma er nu fuldført

Direktør fra Nordtec-Optomatic fortsætter i spidsen for fusioneret selskab
09. januar 2019, 09.37

Samarbejde To år efter BEC Aps og Nordtec-Optomatic A/S i Ikast fik fælles ejerskab, samles alle aktiviteter i et fusioneret selskab med navnet NTO. Det oplyser parterne i en pressemeddelelse.

- I de to år har vi samarbejdet mere og mere på tværs om løsningerne. Vi anvender ofte ressourcer fra begge virksomheder til den samme opgave, og med den positive udvikling ligger det lige for at foretage en egentlig fusion. Så med virkning fra 1. januar 2019 bliver automations- og softwareløsningerne ført ud i livet i ét fortsættende selskab, der markedsføres under navnet NTO, forklarer Preben Jacobsen.

Han har hidtil var været administrerende direktør i Nordtec-Optomatic A/S og nu er administrerende direktør i det nye, samlede aktieselskab. Erik Munkholt Sørensen fra BEC ApS fratræder samtidig som administrerende direktør og vil herefter fungere som salgschef i NTO.

- Vi håber, at ændringen vil blive til glæde og gavn for vores samarbejdspartnere, som nu har 55 medarbejdere til at servicere dem, understreger Preben Jakobsen og Erik Munkholt Sørensen i en fælles udtalelse.

De tre afdelinger med fysisk adresse i Ikast, Randers og Hillerød bevares uændret.

Ordet er ditMere Erhverv