Tip os log ind
Jørgen (t.v.) og Finn Gustafsson blev meldt ind i Herning Fremads ungdomsafdeling for 62 år siden. I aftes blev de hyldet, da de sagde farvel til Old Boys-afdelingen. Her bliver de hædret af Old Boys-afdelingens formand, René Mikkelsen.
Foto: Privatfoto

Fremad-legender tog afsked efter 62 år

Finn og Jørgen Gustafsson stopper i Fremad Old Boys
09. november 2018, 12.59

Fodbold To af de mest markante profiler i Herning Fremads 100-årige historie, brødrene Finn og Jørgen Gustafsson, tog i aftes officielt afsked med klubben i forbindelse med generalforsamlingen i Fremad Ole Boys.

62 år efter at de to brødre blev meldt ind i Fremads ungdomsafdeling, sluttede de i aftes 26 års arbejde i oldboys-afdelingens bestyrelse.

Jørgen Gustafsson har oven i købet været afdelingens kasserer i samtlige 26 år.

Finn og Jørgen Gustafsson spillede tilsammen næsten 500 divisionskampe, inden de stoppede på topplan i begyndelsen af 1980'erne.

Finn Gustafsson var en del af holdet, der i 1968 rykkede op i 3. division, og begge brødre var med, da klubben i 1979 rykkede op i 2. division.

De har også udført bestyrelsesarbejde i klubben, og Jørgen Gustafsson blev i 2015 gjort til æresmedlem i Herning Fremad.

Lars Sørensen blev valgt som ny kasserer i Old Boys-afdelingen. René Mikkelsen og Bjarke Overgaard fortsætter som formand og næstformand i Fremads Ole Boys.

Ordet er ditMere Sport