Tip os log ind
Tommy Tønning.

Frederiksen eller kaos

15. maj 2019, 12.00

FOLKETINGSVALG Vi står over for endnu et vigtigt folketingsvalg i Danmark. Vil vi fortsætte med en regering, hvis fornemme mål er at sænke skatten, lette på afgifterne og udhule kernevelfærden i kommunerne i endnu højere fra end det sker for nuværende. Eller ønsker vi en socialdemokratisk ledet regering, hvor socialdemokratisk kernevelfærdspolitik står øverst på dagsorden.

En kernevelfærdspolitik, hvor der bliver tænkt realistisk politik om børnene i vores daginstitutioner, de nedslidte på arbejdsmarkedet og de ældre i vores samfund. Kort sagt et parti, der har gennemtænkt og udarbejdet holdbar politik på alle områder.

Socialdemokratiet er gang på gang blevet skudt i skoene, at vi ikke har et nøjagtigt svar på alle vores fremlagte politikker. Men det er for mig at se netop forcen ved vores politikker.

Det er så nemt i disse dage for Lars Løkke at gå ud med den ene større gave efter den anden. Men vi jo alle godt, at Venstre sidder på lårene af LA, K og DF og at deres gavebod derfor ikke har en chance på jorden. Hvorimod der i Socialdemokratiets forskellige politikker, som jeg ser det, er lagt op til forhandlinger efter et valg med dem, der vil det samme og uden stålsatte, urealistiske ønsker.

Derfor er det rigtigt, rigtigt vigtigt, at I alle 5. juni går i valgboksen og sætter jeres kryds ved liste A og her i Herning er det endnu nemmere. I har nemlig muligheden for at stemme på Socialdemokratiets næstformand, Mogens Jensen. Mogens bliver helt sikkert en stor gevinst for Herning kommune i en fremtidig regering ledet af Mette Frederiksen.

Så husk at stemme på Mogens Jensen 5. juni.

Ordet er ditMere Debat